Antena 3 CNN Externe I se apropie funia de par lui Serghei Șoigu? În presa rusă "independentă" au apărut imagini cu vila de 18 milioane de dolari a ministrului rus

I se apropie funia de par lui Serghei Șoigu? În presa rusă "independentă" au apărut imagini cu vila de 18 milioane de dolari a ministrului rus

Presa rusă independentă a publicat imagini amănunțite cu palatul de 18 milioane de dolari al ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu.

I se apropie funia de par lui Serghei Șoigu? În presa rusă "independentă" au apărut imagini cu vila de 18 milioane de dolari a ministrului rus
Sursa foto: Antena 3 CNN via Agentsvo
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   18:12

Proprietatea ministrului este situată în cartierul Rubliovka, o suburbie rezidențială a Moscovei în care locuiesc mulți dintre apropiații lui Putin.

Construcția are 9.000 de metri pătrați și include 14 camere, bibliotecă, cinema și sală de biliard.

De asemenea, dispune de două piscine, dintre care una de aproximativ 20 de metri lungime.

Decorațiunile interioare ale palatului, care seamănă cu o pagodă, sunt realizate în principal din lemn.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Efectul neașteptat al sosirii lui Evgheni Prigojin în Belarus. Volodimir Zelenski a dat ordinul

În centrul camerei de zi se află un șemineu masiv, iar pe mobilier se observă statuete ale lui Buddha.

Imaginile au fost publicate de au fost publicate de Agentsvo, un portal independent de investigații, semnalează Antena 3 CNN.

Serghei Șoigu, alături de Valeri Gherasimov, șeful Statului Major General al armatei ruse, au fost denunțați de Evgheni Prigojin în repetate rânduri drept incompetenți și corupți.

Înlăturarea acestora de la conducerea Ministerului Apărării de la Moscova a constituit pretextul public al rebeliunii Wagner de la finele săptămânii trecute.

Între timp, șeful Wagner a oprit rebeliunea după o înțelegere cu președintele belarus Aleksandr Lukașenko și s-a refugiat în apropiere de Minsk cu o parte dintre mercenarii săi, conform relatărilor din presa internațională.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close