Antena 3 CNN Externe Cancelarul Karl Nehammer a ajuns subiect de glume pe internet, după ce i-a trimis pe părinții săraci să cumpere burgeri copiilor

Cancelarul Karl Nehammer a ajuns subiect de glume pe internet, după ce i-a trimis pe părinții săraci să cumpere burgeri copiilor

Avalanşă de glume la adresa cancelarului Karl Nehammer pe platforma X, fosta Twitter, după ce a apărut un videoclip în care acesta se plânge că s-a săturat să audă că părinții nu își permit mese calde pentru copiii lor.

Cancelarul Karl Nehammer a ajuns subiect de glume pe internet, după ce i-a trimis pe părinții săraci să cumpere burgeri copiilor
Sursa foto: Getty
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   21:19

"Știți care este cea mai ieftină masă caldă din Austria? Nu este sănătoasă, dar este ieftină. Un hamburger la McDonalds. 1,40 euro.

Dacă cumpăr și cartofi prăjiți - 3,50 euro.

Și acum cineva susține serios că trăim într-o țară în care părinții nu-și permit această mâncare pentru copilul lor?", a spus Nehammer.

Declarațiile au fost făcute la un restaurant, la sfârșitul lunii iulie, dar o înregistrare video cu discuția a devenit virală în ultimele două zile pe rețelele sociale.

Din momentul postării clipului, tinerii au făcut un șir de meme-uri, pentru a face haz de necaz și pentru a-l ironiza pe cancelarul Austriei.

Nehammer a fost comparat Maria Antoaneta, faimoasa regină a Franței căruia îi este atribuită replica adresată săracilor: "Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac".

Citeşte şi: Cancelarul Nehammer stârneşte hohote de râs, după ce şi-a făcut campanie cu o poză din Rusia în care se văd ruble

Noul meniu McNehammer: alcool, burgeri și substanțe halucinogene.

Nehammers lösungen für unsere Probleme
byu/Not-Sofun inAustria

Așa și-a imaginat McMomentul?

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close