Antena 3 Externe Grecia. Transportul public a fost paralizat în Atena, din cauza grevelor

Grecia. Transportul public a fost paralizat în Atena, din cauza grevelor

de Antena3.ro    |    28 Sep 2011   •   22:22
Grecia. Transportul public a fost paralizat în Atena, din cauza grevelor
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images

Fără bani, cu datorii şi fără soluţii, Atena a împietrit astăzi. Niciun autobuz sau tramvai nu a părăsit depourile, în a treia zi consecutivă de grevă. Nimic nu a mişcat, nici măcar taximetriştii care au tras pe dreapta în semn de protest faţă de măsurile de austeritate. 

Aşa s-a circulat miercurea aceasta pe străzile din Atena, capitala mondială a deznădejdii. Este grevă în transportul public, iar nervii au fost întinşi la maxim, la fel ca noaptea trecută.

Transportul public este paralizat de greve, iar ce este mai rău abia urmează. Medicii vor protesta joi şi tot atunci intră în grevă pentru 4 ore şi controlorii de trafic aerian. Iar vineri este rândul asistentelor medicale.

Singurele veşti bune pentru greci vin de la Strasbourg. Nu vor fi lăsaţi să revină la drahmă, iar mâine se reiau discuţiile pentru deblocarea sprijinului financiar acordat de UE, FMI şi Banca Europeană.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close