Antena 3 CNN Externe Horoscop 8 iulie. Racii trebuie să se pregătească pentru o zi plină de evenimente

Horoscop 8 iulie. Racii trebuie să se pregătească pentru o zi plină de evenimente

Horoscop 8 iulie. Racii trebuie să se pregătească pentru o zi plină de evenimente
08 Iul 2016   •   08:35

Berbec

Astazi poti fi tentat sa te refugiezi in munca in incercarea de a evita subiecte neclare despre viitor. La serviciu vei fi provocat sa te axezi cat mai mult pe aspectele practice, sa fii foarte disciplinat si aplicat. In felul acesta vei fi eficient si iti va ramane mult mai multa energie pentru cei dragi. In familie, te bucuri de armonie si bucurie.

Taur

Ca sa poti vedea rezultate concrete ale unei activitati recreative, de tip hobby este nevoie atat de o planificare minutioasa a ceea ce intentionezi cat si de disponibilitatea de a cheltui o suma de bani. Pari a gasi o strategie potrivita pentru a gestiona bugetul de acum inainte, iar posibilitatea de a pune la punct detaliile unei vacante pare sa te relaxeze.

Gemeni

Aspectele legate de comunicare si-au recapatat limpezimea numai ca acum nu iti este confortabil sa dedici prea mult timp activitatilor casnice si nici relatiilor cu cei de acasa, desi sunt destule de facut si de clarificat. Banii si bunurile aflate in comun pot constitui o sursa suplimentara de tensiuni, dar cu calm poti trece peste ele si gasi solutii, daca ceri parerea familiei. 

Rac

Este posibil sa ai parte astazi de o zi destul de plina, cu drumuri si intalniri de tot felul, de aceea incerca sa-ti faci un plan cat mai exact al itinerariului, riscand altfel sa ramai cu treburi nerezolvate. Sunt favorizate intalnirile, negocierile, deplasarile pe distante scurte care au si o componenta practica si/sau profesionala.

Leu

Astazi esti preocupat de situatia ta financiara si faptul ca nu gasesti colaboratorii potriviti alaturi de care sa-ti cresti veniturile iti poate genera o oarecare stare de frustrare. Totusi, ramai la o viziune realista dar nu renunta la planurile tale, cautand alti oameni in alte cercuri sociale. Daca totusi te decizi sa cumperi astazi cate ceva, aspectele practice sunt cele care vor avea prioritate.

Fecioară

Cu Luna aflata in propriul semn, emotiile nu vor fi asa de usor de controlat in incercarea de a mentine o judecata rationala. Este posibil sa apara unele tensiuni in familie tocmai pentru ca nu stii exact cu cine ai de-a face si nici nu esti prea hotarat daca sa te implici pana la capat, in diverse planuri mai mult sau mai putin ale tale. Lasa-ti timp pentru a avea grija de propria persoana si cauta compania prietenilor buni.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close