Antena 3 CNN Externe Imaginea emoționantă cu un pompier grec extenuat, așezat pe furtunul cu care stinge incendiile: "După o luptă peste noapte cu flăcările"

Imaginea emoționantă cu un pompier grec extenuat, așezat pe furtunul cu care stinge incendiile: "După o luptă peste noapte cu flăcările"

În această vară, pompierii din Grecia și alte țări europene au dus o luptă dificilă împotriva flăcărilor în diferite regiuni ale arhipelagului elen, cum ar fi Rhodos, Corfu și altele.

Imaginea emoționantă cu un pompier grec extenuat, așezat pe furtunul cu care stinge incendiile: "După o luptă peste noapte cu flăcările"
Sursa foto: Getty Images I summerphotos
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2023   •   19:33

Un pompier erou din Itea, Evros (nord-estul Greciei), epuizat de efortul depus în lupta cu flăcările, a fost surprins căzând la pământ și dormind câteva clipe pe furtunul cu care a luptat împotriva incendiilor.

Gestul său simbolizează eroismul și devotamentul acestor pompieri pentru a-și proteja comunitățile și a face față provocărilor extreme.

Imaginea emoționantă a fost distribuită de Miltos Deligiorgis pe contul său de Facebook, acompaniată de un mesaj elocvent:

„După o luptă peste noapte cu flăcările, mi-am așezat propriul șezlong. Când găsești un loc la plajă, vino și-ți dau prosopul meu, pentru că probabil anul acesta nu o să am nevoie”, a scirs pompierul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cum a reușit o hoață de buzunare să scape de 9 ani de închisoare. A folosit aceeași scuză de 10 ori

Aceste momente ilustrează cu putere sacrificiul și dăruirea pompierilor în fața pericolelor cu care se confruntă zilnic în misiunile lor, potrivit Ziare.com

×
Subiecte în articol: pompier grec incendii Grecia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close