Antena 3 CNN Externe Cum a reușit o hoață de buzunare să scape de 9 ani de închisoare. A folosit aceeași scuză de 10 ori

Cum a reușit o hoață de buzunare să scape de 9 ani de închisoare. A folosit aceeași scuză de 10 ori

În Italia, o femeie din Bosnia care a fost condamnată de judecătorii italieni la 9 ani de închisoare pentru furturi din buzunare, nu poate fi încarcerată.

de Naty Badea    |    06 Aug 2023   •   17:20

Femeia, în vârstă de 32 de ani, nu poate fi încarcerată pentru că este însărcinată.

Aceasta are 9 copii, este gravidă pentru a 10-a oară și are o condamnare de 9 ani cu închisoare pentru infracțiuni de furturi.

Hoața de buzunare în serie, de origine bosniace, a reușit să păcălească justiția italiană și să se folosească de slăbiciunile unui sistem judiciar foarte blând din Italia, pentru a nu ispăși această pedeapsă.

Femeia a comis zeci de furturi din buzunarele și gențile oamenilor, atât în metrouri, trenuri, cât și alte mijloace de transport.

Citește și: Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale

Faptele sale au început încă din 2004 și a primit de mai multe ori interdicția de a se apropia de metrouri sau alte mijloace de transport în comun.

Carabinierii o căutau din nou pentru a ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare.

A fost găsită într-o cameră de hotel, cu partenerul său de viață, însă a prezentat polițiștilor italieni, un certificat medical care atestă faptul că este gravidă.

Lucru care a salvat-o încă odată de la închisoare.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close