Antena 3 CNN Externe Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale

Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale

Imagini virale cu un pensionar care a găsit o soluție ingenioasă pentru a-i determina pe șoferi să încetinească în preajma locuinței sale.

Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale
Sursa foto: Getty Images I fujji
de Ştefan Petrică    |    05 Aug 2023   •   17:43

Un pensionar în vârstă de 74 de ani, a devenit o senzație pe internet după ce a fost surprins folosind un uscător de păr, pe care îl ținea în dreptul ochilor, pentru a părea că deține un pistol radar destinat detectării vitezei.

Imaginile au fost postate pe pagina "Police in the Area" și au devenit virale, atrăgând mii de comentarii de felicitări pentru el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta nu este o situație singulară, deoarece în 2019, o altă pensionară, Patti Baumgartner din Statele Unite, a folosit aceeași metodă pentru a descuraja șoferii să circule cu viteză și să încetinească în cartierul ei din Montana.

„Ei uită să încetinească și sunt multi oameni care se plâng că nu pot merge pe jos sau cu bicicleta.

Citește și: Locul surprinzător în care a parcat un șofer din București. "Regii au prioritate, dar s-a întrebat cineva cum a ajuns acolo?”

Eu nici măcar nu aș încerca să mă plimb cu bicicleta prin zona”, a declarat Baumgartner pentru KPAX, citata de Tampa Bay Times.

Noah Pesola, polițist în Montana, a declarat: „Cel mai bun lucru la care m-am putut gândi a fost să-i dau o pălărie de polițist și o insignă pentru a o face să pară un pic mai oficiala”.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close