Antena 3 CNN Externe Imaginea virală cu o fetiță care și-a conectat inhalatorul la generatorul unei benzinării din Ucraina

Imaginea virală cu o fetiță care și-a conectat inhalatorul la generatorul unei benzinării din Ucraina

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat o fotografie realizată într-o benzinărie din Kiev, cu o fetiță care a venit acolo pentru ca inhalatorul ei să poată fi conectat la o priză.

Imaginea virală cu o fetiță care și-a conectat inhalatorul la generatorul unei benzinării din Ucraina
Sursa foto: Twitter
de Mia Lungu    |    25 Noi 2022   •   21:26

"Kiev după recentul atac terorist. Familia a venit la benzinărie să încarce inhalatorul de care are nevoie copilul", se arată în postarea Ministerului ucrainean.

Mai multe persoane au distribuit imaginea, impresionați de drama familiei care a trebuit să își chinuie copilul bolnav pe drum pentru a putea respira.

"Este pur și simplu îngrozitor că oamenii trebuie să sufere din cauza unui război fără sens în secolul 21!. Să ardă în iad, inuman...".

"În Kremenciug  (oraș regional în regiunea Poltava, Ucraina) cei care avem generatoare am ieșit pe străzi și i-am lăsat pe oameni să-și încarce tot ce aveau nevoie", a comentat cineva la fotografie.

Milioane de ucraineni au rămas fără electricitate după raidul aerian de miercuri al Rusiei, calificat de Occident şi de preşedintele Volodimir Zelenski drept "crimă de război".

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close