Antena 3 CNN Externe Imaginile terorii din Harkov: O racheta a intrat prin tavanul bucătăriei şi s-a oprit în chiuvetă!

Imaginile terorii din Harkov: O racheta a intrat prin tavanul bucătăriei şi s-a oprit în chiuvetă!

Bombardamentele puternice din Harkov, al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei, au ţintit şi locuinţele civililor. În imagini, o rachetă care a rămas înfiptă în bucătăria unui localnic.

Imaginile terorii din Harkov: O racheta a intrat prin tavanul bucătăriei şi s-a oprit în chiuvetă!
de Alexandra Dima    |    21 Mar 2022   •   15:26

Oraşul ucrainean Harkov continuă să fie bombardat, multe clădiri rezidenţiale fiind lovite şi incendiate. Cel puţin 260 de civili au fost ucişi în luptele de până acum, din care 14 copii. 

Înainte de invazia ruşilor, metropola din nord-estul Ucrainei numără 1,5 milioane de locuitori. 

Regiunea Harkov a fost lovită de 38 de ori în ultimele 24 de ore. Districtul Saltivka din Harkov, satele Tsîrkunîi, Derhaci și o fabrică locală de tractoare au fost avariate. În total, aproape 1.000 de case au fost distruse. În noaptea de 20 spre 21 martie, salvatorii garnizoanei Harkov au intervenit pentru stingerea a 30 de incendii, urmare a bombardamentelor, a transmis administrația regiunii.

 

Fostul fotbalist David Beckham și-a cedat contul de Instagram, unde are 71,5 milioane de urmăritori, unei doctorițe din Harkov, care pe tot parcursul zilei de duminică a postat pe Instagram Stories videoclipuri și fotografii din maternitatea orașului aflat sub asediul forțelor ruse.

 

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Harkov
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close