Antena 3 CNN International News David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram unui medic din Ucraina

David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram unui medic din Ucraina

David Beckham a predat duminică controlul asupra contului său de Instagram unui medic din Ucraina, în încercarea de a evidenția „munca uimitoare” a profesioniștilor medicali care îngrijesc pacienți pe fondul invaziei ruse a țării.

David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram unui medic din Ucraina
Sursa foto: Instagram/ David Beckham
de Alexandra Ionescu    |    21 Mar 2022   •   14:50

Pe parcursul zilei de duminică, fostul căpitan de fotbal al Angliei, care este ambasador UNICEF din 2005, i-a permis doctorului Irina - șeful unui centru perinatal din Harkiv - să le arate celor 71,6 milioane de urmăritori ai săi condițiile în care lucrează ea și colegii ei.

În timpul preluării, organizată de agenția ONU pentru copii UNICEF, Irina, care este identificată doar după prenumele ei, a postat clipuri și imagini de la unitatea din al doilea oraș ca mărime al Ucrainei pe Instagram Stories ale lui Beckham și a dezvăluit modul în care războiul i-a afectat munca.

Irina a spus că acum lucrează „24/7”, adăugând că, în timp ce echipa ei „își riscă (probabil) viața” lucrând în timpul conflictului, „își iubesc munca”.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina david beckham
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close