Antena 3 CNN Externe Primele imagini filmate în interiorul avionului aterizat în flăcări pe aeroportul Haneda din Tokyo | La bord se aflau 379 de persoane

Primele imagini filmate în interiorul avionului aterizat în flăcări pe aeroportul Haneda din Tokyo | La bord se aflau 379 de persoane

Imagini din interiorul avionului aterizat în flăcări, marți, pe aeroportul Haneda din Tokyo, surprinse de pasageri înainte să fie evacuați, au apărut pe rețelele sociale.

Primele imagini filmate în interiorul avionului aterizat în flăcări pe aeroportul Haneda din Tokyo | La bord se aflau 379 de persoane
Sursa foto: X/ Hollow Dreams
de Mia Lungu    |    02 Ian 2024   •   12:19

Avionul de pasageri a luat foc în timp ce ateriza pe pista aeroportului din capitala Japoniei, Tokyo. Acesta a lovit o aeronavă a Gărzii de Coastă în timp ce se apropia de aeroportul Haneda.

Imagini video surprinse de pasagerii de la bord au fost publicate pe rețelele sociale. În filmare se observă că interiorul aeronavei era deja plin de fum, înainte ca oamenii cuprinși de panică să fie evacuați.

Un pasager din avionul JAL care a luat foc a declarat pentru presa locală: "Când am aterizat, am simțit că ne-am lovit de ceva. Am văzut scântei pe fereastră, iar avionul era plin de gaz și fum".

Toți cei 367 de pasageri și personalul din avionul care a luat foc pe aeroportul din Tokyo au fost evacuați, au anunțat reprezentanții companiei Japan Airlines, potrivit Sky News.

La bord se aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanții companiei aviatice.

Flăcările au cuprins o mare parte a avionului chiar în timp ce aparatul ateriza.

Haneda este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Japonia, în special în timpul sărbătorilor de Anul Nou. Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza incidentului.

×
Subiecte în articol: avion flacari Haneda Tokyo
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close