Antena 3 CNN Externe Încă un român a murit în tragedia din Italia

Încă un român a murit în tragedia din Italia

Încă un român a murit în tragedia din Italia
15 Aug 2018   •   12:58

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, miercuri, că un al doilea român a fost identificat printre persoanele decedate în urma incidentului produs pe autostrada A10, în apropiere de Genova, ca urmare a prăbușirii unei porțiuni din viaductul Morandi.

Inițial, MAE a anunțat, miercuri dimineață, că printre victimele tragediei din Italia se află și un român, în vârstă de 31 de ani. Un comunicat trimis ulterior, a confirmat și decesul unei alte persoane cu cetățenie română. 

„În continuarea informaţiilor referitoare la incidentul produs la data de 14 august 2018, pe autostrada A10, în apropiere de Genova, ca urmare a prăbuşirii unei porţiuni din viaductul Morandi, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări: În urma demersurilor echipei consulare mobile aflată la faţa locului, un alt cetăţean român, cu dublă cetăţenie, a fost identificat printre persoanele decedate”, anunţă MAE.

Oana Darie, purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe a transmis că autorităţile italiene au confirmat moartea celui de-al doilea cetăţean român.

„Un alt cetățean român, cu dublă cetățenie, a fost confirmat printre persoanele decedate. Echipa noastră consulară mobilă își continuă activitatea de asistență. E vorba de operațiuni complexe de salvare, de aceea informațiile vin mai târziu decât ne-am dori”, a declarat Oana Darie.

Operațiunile complexe de salvare și de scoatere a victimelor de sub dărâmături sunt, în continuare, în derulare.

×
Subiecte în articol: roman mort
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close