Antena 3 CNN Externe UPDATE. Incendiu puternic într-un depozit transformat în club. Cel puțin nouă tineri au murit, alți 25 sunt dați dispăruți

UPDATE. Incendiu puternic într-un depozit transformat în club. Cel puțin nouă tineri au murit, alți 25 sunt dați dispăruți

UPDATE. Incendiu puternic într-un depozit transformat în club. Cel puțin nouă tineri au murit, alți 25 sunt dați dispăruți
Sursa foto: Foto: Twitter
03 Dec 2016   •   17:51

UPDATE. Conform postului USA Today, cel puțin nouă tineri au fost uciși în incendiul de la depozitul transformat în club. De asemenea, alte 25 persoane nu au fost găsite până la momentul redactării acestei știri. 

Tragedia a adunat rudele și prietenii victimelor pe rețelele de socializare, unde s-au organizat și grupuri, pentru ca cei care au informații, să le poată furniza. 

DJ-ul care a pus muzică la eveniment, Golden Donna, pe numele real Joel Shanahan, anunța înainte de eveniment că acesta este ultimul turneu, pentru că este "în pragul unei crize nervoase". 

Shanahan încă nu a fost găsit printre victime și nu se știe dacă a scăpat din incendiu viu. 

Teresa Deloche-Reed, șeful pompierilor, a explicat că "mai avem foarte mult de muncă, trebuie să căutăm în clădire, să vedem dacă mai găsim supraviețuitori. Nu știm numărul potențial al victimelor."

"Este o tragedie enormă pentru orașul nostru, pentru pompierii care au intervenit și pentru oamenii care au pierdut familie sau prieteni. Este tragic, este o poveste tragică", a explicat oficialul. 

----------------------------

Un incendiu puternic a izbucnit în Oakland, California, la un depozit. În depozit, însă, se aflau sute de tineri care au organizat o petrecere rave.

Între 20 și 30 de tineri sunt în continuare prinși în clădire, conform Mirror.

Numeroase echipaje de pompieri intevin pentru stingerea incendiului.

Conform pompierilor, aproximativ 100 de persoane erau în club, la momentul izbucnirii incendiului.

55 de pompieri au fost mobilizați pentru stingerea incendiului.

Reprezentantul pompierilor a explicat că incendiul este violent și activ pe trei aripi ale clădirii.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: incendiu california tineri petrecere club
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close