Antena 3 CNN Externe Incident şocant într-un oraş american. Un copil de 4 ani şi-a împuşcat prietenul de joacă

Incident şocant într-un oraş american. Un copil de 4 ani şi-a împuşcat prietenul de joacă

Incident şocant într-un oraş american. Un copil de 4 ani şi-a împuşcat prietenul de joacă
de O.P.    |    10 Apr 2013   •   06:12

Un copil american în vârstă de 4 ani l-a rănit grav pe prietenul său de joacă în vârstă de 6 ani, împuşcându-l în cap, într-un mic oraş din New Jersey (nord-est), la două zile după un incident armat mortal în care a fost implicat alt copil de 4 ani în Tennessee (sud), relatează AFP.
  
Drama din New Jersey a avut loc luni seară în micul oraş Tom Rivers, la o sută de kilometri sud de New York. Copilul în vârstă de 4 ani, care se juca afară cu micul său vecin, găsise arma încărcată în casă, conform autorităţilor.
  
"Acesta a intrat în casă, a luat arma, o puşcă calibrul 22, a ieşit (...) şi a tras, lovind în plin capul băieţelului de 6 ani", a explicat şeful poliţiei locale Michael Mastronardy, în cadrul unei conferinţe de presă.
  
Micuţa victimă se afla "la aproximativ 14 metri" de trăgător, a adăugat el. "Se află într-o stare gravă".
  
Părinţii băiatului în vârstă de 4 ani erau în curte, iar mama acestuia este cea care a chemat ambulanţa, după ce a auzit împuşcătura.
  
"Nicio decizie nu a fost luată" în ceea ce priveşte eventuale urmărir penale, a precizat procurorul Joseph Coronato în cadrul unei conferinţe de presă.



×
Subiecte în articol: impuscaturi violenta
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close