Antena 3 CNN Externe O pensionară a rămas fără 117.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de trei bărbaţi pe Facebook | Schema folosită de tâlhari

O pensionară a rămas fără 117.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de trei bărbaţi pe Facebook | Schema folosită de tâlhari

O pensionară de 83 de ani a devenit victimă într-o schemă de înșelătorie pusă la cale de trei indivizi pe care i-a cunoscut pe Facebook.

O pensionară a rămas fără 117.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de trei bărbaţi pe Facebook | Schema folosită de tâlhari
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   20:12

Tâlhăria a început din 2017, atunci când Emily, în vârstă de 83 de ani, din Marea Britanie i-a cunoscut pe Facebook pe cei trei escroci. Aceştia s-au dat drept soldați şi după ce au avut încrederea femeii au obţinut de la e în mod repetat în jur de 117.000 de euro.

Banii proveneau din economiile pe care femeia le-a făcut în timpul vieţii alături de soţul ei Joe. Pentru a răspunde cererilor de ajutor false ale soldaților femeia a făcut și o serie de împrumuturi. Mai mult a vândut chiar și un Mercedes și și-a amanetat bijuteriile pentru a le face escrocilor rost de bani.

La un moment dat soţul femeii a tras un semnal de alarmă, însă în ciuda insistențelor lui de a nu mai da banii familiei femeia l-a ignorat.

"Am făcut absolut totul pentru a o convinge că acestea sunt înșelătorii, spunându-i că oamenii nu sunt reali, dar totul fără rezultat. Pur și simplu pare că nu vede asta”, a mărturisit Joe, bărbatul femeii, conform știrileprotv.

Sătul de această situaţie bărbatul a decis să contacteze banca la care au contul deschis și i-au convins să le dea înapoi peste 46.000 de euro.

Din păcate, Emily a continuat să le transfere bani tâlharilor.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close