Antena 3 CNN Externe Interpol cere ajutor pentru identificarea trupurilor a 22 de femei moarte în condiții suspecte

Interpol cere ajutor pentru identificarea trupurilor a 22 de femei moarte în condiții suspecte

Poliția din Belgia, Germania și Olanda are nevoie de ajutor pentru a identifica 22 de femei și fete moarte în condiții suspecte. Cadavrele lor au fost descoperite în cele trei țări între octombrie 1976 și august 2019.

Interpol cere ajutor pentru identificarea trupurilor a 22 de femei moarte în condiții suspecte
Sursa foto: INTERPOL
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   21:21

Majoritatea victimelor au avut o moarte violentă. Unele au fost înfometate sau abuzate înainte de a muri. Rămășițele lor au fost găsite în Belgia, Germania și Olanda între octombrie 1976 și august 2019. Este posibil ca trupurile să fi fost aruncate pentru a deruta poliția.

Anchetatorii din cele trei țări cer ajutorul publicului pentru a le identifica pe cele 22 de femei și fete despre care se crede că au fost ucise.

Interpol cere ajutorul publicului. Anchetele se află într-un punct mort 

"Cele mai multe dintre cele 22 de victime au murit în mod violent, iar unele au fost, de asemenea, abuzate sau înfometate înainte de a muri. În parte pentru că femeile provin probabil din alte țări decât cele în care au fost găsite, identitatea lor nu a fost încă stabilită. Este posibil ca trupurile lor să fi fost lăsate în țările noastre pentru a împiedica investigațiile penale", au declarat Carina van Leeuwen și Martin de Wit într-un comunicat al poliției olandeze.

Citeşte şi: 14.000 de traficanţi de droguri, reţinuţi după descinderile Interpol. Marfa confiscată depăşeşte 5,7 miliarde dolari!

Anchetatorii sunt de părere că unele victime provin din Europa de Est.

Lista completă, disponibilă pe site-ul Interpol, include detalii despre femei, fotografii ale unor posibile elemente de identificare, cum ar fi haine, bijuterii şi tatuaje, iar în unele cazuri, noi reconstrucţii faciale în 3D şi informaţii despre cazuri.

×
Subiecte în articol: Belgia Germania Olanda cadavre femei Interpol
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close