Antena 3 CNN Externe Interviu viral al primarului Kievului. Are doar 12 secunde, dar a fost catalogat drept ”cel mai bun interviu”

Interviu viral al primarului Kievului. Are doar 12 secunde, dar a fost catalogat drept ”cel mai bun interviu”

Aflat printre ruinele lăsate în urmă de bombardamentele din Rusia, primarului Kievului, Vitali Klitschko, a oferit unul dintre cele mai bune interviuri oferite vreodată, scrie presa internațională.

Interviu viral al primarului Kievului. Are doar 12 secunde, dar a fost catalogat drept ”cel mai bun interviu”
de Laura Dinu    |    17 Mar 2022   •   11:06

12 secunde a durat conversația care a fost urmărită de peste 1.4 milioane de oameni.

Jurnalist: Putin spune că trage doar în ținte militare... 

Vitali Klitschko: E o porcărie! Îmi pare rău! Unde este ținta militară? Acest bloc este o țintă militară?

Acoliții lui Vladimir Putin divulgă planurile acestuia pentru a ataca țările baltice 

Dezvăluiri interesante despre planurile lui Vladimir Putin au fost făcute de un fost ofițer al Statului Major din Rusia. El spune că liderul de la Kremlin are de gând să folosească arme radio-electronice, care paralizează radarele NATO, timp în care trupele rusești vor invada Estonia, Letonia şi Lituania.

”Rusia aplică o uriașă lovitură radio-electronică, pentru a suprima toate activele electronice militare din vest, dar şi flota țărilor baltice. Imediat, radarele NATO "înțepenesc", nu mai pot depista nimic.

În același timp, pe insula suedeză Gotland aterizează avioane militare rusești, livrând sisteme de rachete S-400 și sistem antinavă de coastă Bastion. Acestea sunt livrate, așadar, pe insulă, fără ca nimeni să observe ceva. Occidentul chiar se va întreba de ce nu îi mai funcţionează radarele.

În același timp, avem aici coridorul Suwalki, iar un grup al Kaliningradului, parte a armatei ruse, alături de forțele armate bieloruse vor bloca acest coridor și vor lucra împreună pentru a izola NATO şi Polonia de statele baltice.

În tot acest timp, în Talinn, Riga şi Vilnius, populaţia se va baricada în locuinţe, evident nu îi va întâmpina plăcut pe invadatori. Așadar, venind din această zonă militarizată de vest, trupele ruse invadează Estonia, Letonia şi Lituania.

Cu toate activele electronice militare întrerupte, un Occident uluit, alături de NATO, află că Rusia tocmai a instituit o interdicție aeriană pe zonă de 400 de kilometri, în jurul insulei suedeze Gotland, iar toată zona Mării Baltice este paralizată de artileria rusească”, a declarat colonelul Igor Korotchenko, fost ofițer senior al Statului Major General și al forțelor aeriene ruse la un post de televiziune străin.

Drumul spre Kiev, devenit ”Autostrada Iadului” pentru convoiul militar rus

Kievul este în continuare sub asediul artileriei ruse. Civilii au fost sfătuiți de autorități să rămână în locuințe pentru a nu deveni ținte ale soldaților de la Kremlin. În pofida deciziei Curții Internaționale de Justiție, bombardamentele rusești nu par să scadă deloc în intensitate.

Kievul este de zile bune înconjurat de trupele lui Vladimir Putin. Sirenele antiaeriene au răsunat aproape fără încetare în ultimele 24 de ore. 

Proiectilele lansate de tancurile rusești au lovit zone rezidențiale, inclusiv un bloc de 12 etaje. Nivelul distrugerilor este uriaș. Însă armata ucraineană nu cedează și face eforturi supraomenești pentru a zădărnici avansul convoiului militar rusesc către Kiev. 

Imagini surprinse din dronă cu blindate și camioane ruse distruse de rezistență, postate de Statul Major al armatei ucrainene, arată că drumul spre Kiev a devenit pentru ruși o adevărată "Autostradă a Iadului".

"În direcția Kievului, artileriștii noștri au organizat un drum spre iad pentru centrul de comandă şi avangarda Armatei 35 ruse, parte a Sectorului Militar Estic al Federației Ruse", se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a comandamentului armatei ucrainene. 

×
Subiecte în articol: Vitali Klitschko
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close