Antena 3 CNN Externe Fum și flăcări peste Teheran. Arde o rafinărie, la câteva ore după ce a luat foc și s-a scufundat cea mai mare navă militară iraniană

Fum și flăcări peste Teheran. Arde o rafinărie, la câteva ore după ce a luat foc și s-a scufundat cea mai mare navă militară iraniană

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, la o rafinărie din apropierea capitalei Iranului, Teheran.

Fum și flăcări peste Teheran. Arde o rafinărie, la câteva ore după ce a luat foc și s-a scufundat cea mai mare navă militară iraniană
de Adrian Iclozan    |    02 Iun 2021   •   19:57

Nori groși de fum negru erau vizibili, miercuri după-amiază, în Teheran, deasupra rafinăriei Shahid Tondguyan, notează presa internațională.

Conform publicațiilor din capitala iraniană, nu au fost înregistrate victime iar cauza incendiului va fi investigată după aducerea focului sub control.

Mansour Darajati, directorul agenției pentru managementul situațiilor de criză din capitala iraniană, a spus că a luat foc o conductă care transporta gaz lichefiat.

Un oficial din poliție citat de agenția privată de știri Tasnim a menționat că incendiul încă nu era controlat la începutul serii de miercuri.

Marți, cea mai mare navă iraniană a luat foc în Golful Oman.

Kharg, cea mai mare navă a marinei iraniene, s-a scufundat miercuri, în urma unui incendiu

Vasul s-a scufundat miercuri dimineață. Cei 400 de marinari aflați la bord au fost salvați. 30 dintre aceștia au fost răniți.

De la mijlocul anului trecut, au avut loc mai multe incidente la instalații militare și civile din Iran, inclusiv la instalații din programul nuclear al țării.

Autoritățile de la Teheran suspectează că la originea unora dintre incidente s-ar afla acțiuni de sabotaj israeliene. 

Israelul și-a asumat niciunul dintre aceste incidente recente.

×
Subiecte în articol: rafinarie Iran
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close