Antena 3 CNN Externe Un israelian și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral pe internet: "Situația nu arată bine"

Un israelian și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral pe internet: "Situația nu arată bine"

Yoni Asher, un rezident al regiunii Sharon, a povestit, pentru CNN, că și-a văzut soția și fiicele fiind răpite de luptători Hamas, într-un videoclip devenit viral pe internet.

Un israelian și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral pe internet: "Situația nu arată bine"
Sursa foto: X/ Michele Negro
de Georgiana Adam    |    09 Oct 2023   •   11:40

Filmarea arată un grup de persoane încărcate în spatele unui camion flancat de luptători Hamas. Strigătul "Allahu Akbar" (n.r. - Dumnezeu este Mare) se aude pe tot parcursul videoclipului.

Înregistrările arată și o femeie în spatele camionului în timp ce un militant își pune o eșarfă pe cap. Asher a declarat, pentru CNN, că femeia respectivă este soția lui și că distribuie videoclipul pentru a crește gradul de conștientizare a situației lor.

Asher a povestit că soția și fetele sale erau în vizită la soacra lui în Nir Oz, un kibuț de lângă granița cu Gaza. El a spus că bănuia că ar fi putut fi răpite. A urmărit telefonul soției sale și a aflat că acesta se află în Gaza. Mai târziu în acea zi, a văzut clipul viral.

"Nici nu știu care este situația cu privire la ostatici și situația nu arată bine", a spus el.

Asher a adăugat că soția și soacra lui au cetățenie germană și au cerut ajutor guvernului german.

×
Subiecte în articol: viral răpite sotia fetite israelian Hamas
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close