Antena 3 CNN Externe Italia. Preoţi gay, filmaţi în timp ce vizitau baruri de profil şi întreţineau relaţii sexuale (VIDEO)

Italia. Preoţi gay, filmaţi în timp ce vizitau baruri de profil şi întreţineau relaţii sexuale (VIDEO)

Italia. Preoţi gay, filmaţi în timp ce vizitau baruri de profil şi întreţineau relaţii sexuale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
25 Iul 2010   •   18:53

Un nou scandal zguduie Biserica Catolică. O revistă italiană a dat publicităţii o anchetă în care preoţii homosexuali vizitau baruri gay şi întreţineau relaţii sexuale. Vaticanul le-a cerut imediat celor vinovaţi să renunţe la hainele sfinte.

Totul a fost filmat cu camera ascunsă, iar homosexualii folosiţi ca momeală au fost plătiţi de publicaţia de Panorama din Roma. Preoţii au fost filmaţi pe ascuns de reporteri. Reprezentanţii bisericii catolice apar pe înregistrări în timp ce vizitează cluburi pentru homosexuali sau întreţin raporturi sexuale cu alţi bărbaţi.

Imediat, Vaticanul a acuzat revista deţinută de premierul italian Silvio Berlusconi de defăimare şi a subliniat că singurul scop al jurnaliştilor a fost să creeze scandal. Cu toate acestea, Biserica Catolică le-a cerut preoţilor care apar pe înregistrare să renunţe la hainele sfinte. Homosexualitatea este considerată un păcat în religia creştină.

Scandalul vine după ce, în martie, Vaticanul a fost implicat într-un scandal sexul izbucnit în urma a sute de plângeri din întreaga lume împotriva preoţilor. Victimele spun să reprezentanţii bisericii au violat şi molestat copii, iar clericii au încercat să muşamalizeze totul.



Antena 3

×
Subiecte în articol: preoti gay Vatican jurnalisti baruri
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close