Antena 3 CNN Externe Japonia. Un urs a rănit nouă oameni la un popas turistic (IMAGINI ŞOCANTE)

Japonia. Un urs a rănit nouă oameni la un popas turistic (IMAGINI ŞOCANTE)

Japonia. Un urs a rănit nouă oameni la un popas turistic (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: Urs
20 Sep 2009   •   20:36

Un urs a rănit nouă oameni şi a distrus tot ce i-a stat în cale într-un popas turistic aflat la aproximativ 200 de kilometri de Tokyo. Imaginile înregistrate arată că nimic nu a scăpat de furia ursului: oameni, maşini, orice putea fi distrus. Turiştii aflaţi în apropierea locului unde s-a petrecut incidentul au trecut prin clipe de groază.

Pe lângă teama pentru propria viaţă, oamenii au asistat neputuncioşi cum animalul muşca un turist care îndrăznise să-i stea în cale. Un elicopter al echipelor de intervenţie a ajuns imediat la faţa locului. Medicii susţin că bărbatul atacat este în viaţă şi că se află în afara oricărui pericol.

Alte opt persoane, care nu apucaseră să se refugieze în maşinile din zonă, au fost rănite. Nici în maşini turiştii nu se aflau în siguraţă. Ursul a început să atace cu furie vehiculele din parcare în căutare de alte victime.

În cele din urmă, ursul a fost prins în interiorul unui magazin de suveniruri. El a fost împuşcat de vânători. Oficialii japonezi au declarat că lipsa hranei din această perioadă ar putea fi cauza comportamentului agresiv al animalului.



Antena 3

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close