Antena 3 CNN Externe Liderul terorist palestinian Jehad Mheisen a fost ucis într-un raid aerian al Israelului în Gaza

Liderul terorist palestinian Jehad Mheisen a fost ucis într-un raid aerian al Israelului în Gaza

Un raid aerian al Israelului a cauzat moartea liderului Forţelor de Securitate ale grupării teroriste care a atacat Israelul pe 7 octombrie.

de Ioana Mircea    |    19 Oct 2023   •   21:25

Liderului Forţelor de Securitate ale Hamas, Jehad Mheisen, dar și membrii familiei acestuia, au murit în urma unui raid aerian, în timp ce se aflau în locuinţa lor din Fâşia Gaza, a comunicat o agenţie de presă afiliată Hamas.

"Trebuie înțeles că Forțele de Securitate ale Hamasului sunt exact cei care împiedică astăzi refugiații să iasă din zona de Nord. Sunt exact cei care blochează populația civilă să se retragă. Este un aparat foarte extins în rândul populației.

Citește și: O tânără româncă, printre primii soldați israelieni uciși în atacul sângeros din 7 octombrie: "Este un erou care a servit țara"

Au oameni care sunt plătiți să raporteze pe cale ierarhică până la șeful de securitate. Cei care sunt în topul Hamasului la ora actuală nu au ajuns acolo pentru studii sau pentru experiență ci pentru cruzime", a declarat în direct la Antena 3 CNN, David Maxim, fost luptător în cadrul forțelor Israeliene.

×
Subiecte în articol: Război în Israel Hamas
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close