Antena 3 CNN Externe Josef Fritzl, varianta britanică: Şi-a violat fiicele timp de 28 de ani

Josef Fritzl, varianta britanică: Şi-a violat fiicele timp de 28 de ani

Josef Fritzl, varianta britanică: Şi-a violat fiicele timp de 28 de ani
26 Noi 2008   •   12:07

Şi-a maltratat şi violat cele două fiice timp de aproape trei decenii: un britanic în vârstă de 56 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost condamnat la 25 de sentinţe pe viaţă pentru 25 de violuri şi patru tentative de viol, recunoscute de inculpat. Cu toate acestea, anchetatorii susţin că una dintre fete a fost violată de peste o mie de ori. În 28 de ani, cele două fete au rămas însărcinate de 19 ori. Nouă copii au supravieţuit. Ciudat este că nici un cadru medical sau asistent social nu şi-a pus întrebări legate de aceste sarcini multiple, astfel că fiicele au suportat tratamentele inumane până vara aceasta, când au pus capăt tăcerii.
Soţia şi fiicele bestiei cu chip uman au suportat ani de zile un regim al terorii. Din 1980, când aveau vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Dacă se opuneau abuzurilor sexuale, erau bătute sau chiar expuse cu faţa către flacăra aragazului. Cea mai mare dintre fiice i-a plătit o perioadă tatălui o sumă de 100 de lire sterline pe lună pentru a se salva de violuri. Între timp, mama fetelor a fugit, fără să anunţe însă autorităţile despre tragedia familiei sale.
Un caz asemănător a fost descoperit în Austria, unde Josef Fritzl a fost arestat dupa ce şi-a sechestrat şi violat fiica în subsolul locuinţei sale. De asemenea, un polonez a fost arestat pentru aceleaşi fapte, comise asupra fiicei sale timp de şase ani.
Sursa foto: livenews.com.au.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: viol abuz Marea Britanie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close