Antena 3 CNN Externe Descoperire macabră în zona în care a fost căutat actorul Julian Sands, dispărut de cinci luni. Anunţul făcut de Poliţie

Descoperire macabră în zona în care a fost căutat actorul Julian Sands, dispărut de cinci luni. Anunţul făcut de Poliţie

Rămăşiţe umane au fost găsite de excursionişti în zona Muntelui San Antonio din California, în apropierea locului în care actorul britanic Julian Sands a fost dat dispărut în urmă cu cinci luni, transmit autorităţile locale.

Descoperire macabră în zona în care a fost căutat actorul Julian Sands, dispărut de cinci luni. Anunţul făcut de Poliţie
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    25 Iun 2023   •   13:23

Rămăşiţele umane au fost găsite sâmbătă dimineaţă în sălbăticie, a anunţat biroul şerifului din San Bernardino într-un comunicat, relatează AFP.

"Excursioniştii au contactat biroul şerifului din Fontana după ce au descoperit rămăşiţe umane în apropierea muntelui", se arată în comunicat.

Ele au fost transportate la cabinetul medicului legist pentru identificare, iar procesul ar urma să fie finalizat săptămâna viitoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Actorul britanic Julian Sands, dispărut pe munte în timpul unei excursii în sudul Californiei

Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, devenit cunoscut în 1985 pentru rolul său din filmul "A Room with a View", a dispărut în ianuarie pe Muntele San Antonio, cunoscut în zonă sub numele de Muntele Baldy, cu o înălţime de 3.000 de metri, aflat la nord de Los Angeles.

Zona în care a dispărut Sands este cel mai înalt vârf din lanţul muntos San Gabriel şi o destinaţie populară pentru locuitorii din Los Angeles.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close