Antena 3 CNN Externe Limuzina patriarhului rus Kirill a spulberat o mașină, la Moscova. TASS relatează că automobilul de lux "Aurus" avea numere guvernamentale

Limuzina patriarhului rus Kirill a spulberat o mașină, la Moscova. TASS relatează că automobilul de lux "Aurus" avea numere guvernamentale

Limuzina patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, a fost implicată într-un accident la Moscova, la primele ore ale dimineții de luni.

Limuzina patriarhului rus Kirill a spulberat o mașină, la Moscova. TASS relatează că automobilul de lux "Aurus" avea numere guvernamentale
Sursa foto: Twitter@NOELreports
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mai 2023   •   12:53

O persoană a fost rănită în urma accidentului, potrivit presei ruse.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum vehiculul lui Kiril, o limuzină a brandului de lux rusesc "Aurus", are avarii serioase la partea din față iar mai mulți bărbați în costume încearcă să o acopere cu o prelată, sub protecția unor polițiști.

Cealaltă mașină, un Volvo, are avarii pe partea șoferului. Se observă că airbagul s-a declanșat la impact.

Citește și: "Răspunsul este NU!" | Adevărul despre avioanele F-16 și schimbarea jocului în războiul din Ucraina

Nu este clar dacă la momentul accidentului patriarhul Kirill se afla în mașină.

Ce se vede pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Impactul s-a produs la ora locală 6:30, la intersecția bulevardului Prospekt Mira cu strada Bolnicinîi, potrivit informațiilor de pe canalul Telegram "Baza", cunoscut ca fiind apropiat instituțiilor ruse de aplicare a legii.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum automobilul Volvo se deplasează lent, înainte de a fi lovit puternic, din stânga, de limuzina Aurus, care circula cu viteză mare.

Patriarhul rus Kirill este un binecunoscut susținător al Kremlinului și al războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Mai multe surse ruse au acreditat, de-a lungul timpului, ideea că patriarhul are un grad înalt în Serviciul de Securitate rus FSB, succesorul KGB.

TASS: Limuzina Aurus, înmatriculată cu numere guvernamentale

Patriarhia Moscovei susține că limuzina Aurus implicată într-un accident în centrul Moscovei nu are nicio legătură cu Patriarhul Kirill.

Agenția TASS relatează, la rândul său, că autovehiculul Aurus care s-a ciocnit de un autoturism Volvo la intersecția dintre bulevardul Prospekt Mira și Aleea Spitalului (Bolnicinîi) avea numere guvernamentale și nu transporta pasageri.

Nu a fost clar, momentan, cine este utilizatorul limuzinei Aurus, scrie sursa citată.

×
Subiecte în articol: kirill Moscova Aurus Volvo accident FSB
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close