Antena 3 Externe Listă cu potenţiale ţinte al-Qaida, postată pe Internet. Mai mulţi lideri politici americani sunt vizaţi

Listă cu potenţiale ţinte al-Qaida, postată pe Internet. Mai mulţi lideri politici americani sunt vizaţi

de Antena3.ro    |    17 Iun 2011   •   10:05
Listă cu potenţiale ţinte al-Qaida, postată pe Internet. Mai mulţi lideri politici americani sunt vizaţi
Sursa foto: Foto: mr-ianus.blogspot.com

O listă cu potenţiale ţinte al-Qaida a fost postată de un site care are legătură cu gruparea teroristă, relatează Mediafax. Ea cuprinde numele şi fotografiile unor oameni politici americani, precum şi a unor lideri din domeniul comercial.

Informaţiile le precizează teroriştilor să ii atace pe aceştia în propriile locuinţe.

Site-ul oferă peste 40 de nume, 26 dintre acestea fiind cu fotografii. Vizate sunt companii de pe Wall Street, lideri politici şi contractanţi care lucrează cu armata.

FBI a avertizat autorităţile responsabile cu aplicarea legii, într-un buletin de informaţii şi a notificat persoanele vizate. În opinia Biroului Federal, această listă este cea mai detaliată ameninţare referitoare la al-Qaida, postată pe Internet, dar nu se ştie dacă va fi şi pusă în aplicare, întrucât gruparea teroristă este renumită pentru postarea de ameninţări fără finalitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close