Antena 3 CNN Externe Zboruri anulate și circulație feroviară perturbată: MAE, atenționare de călătorie pentru românii care merg în Franța

Zboruri anulate și circulație feroviară perturbată: MAE, atenționare de călătorie pentru românii care merg în Franța

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Franța, acolo unde vineri, 28 aprilie 2023, este programată o grevă care va duce la perturbarea circulației feroviare și a zborurilor.

Zboruri anulate și circulație feroviară perturbată: MAE, atenționare de călătorie pentru românii care merg în Franța
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    27 Apr 2023   •   14:52

Sunt așteptate perturbări ale circulației feroviare în Franța (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) și internaționale (Thalys, Eurostar). 

De asemenea, Sindicatul Național al Personalului Navigant Comercial (SNPNC-FO) a prevăzut o mișcare socială care privește însoțitorii de bord ai companiei aeriene Vueling, ceea ce ar putea duce la perturbări ale curselor aeriene.

Conform Mediafax, cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Citește și: Ce va face România cu cele 18 drone Bayraktar | Țara noastră este a doua din UE care cumpără de la producătorul turc

×
Subiecte în articol: MAE atenţionare călătorie Franta grevă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close