Antena 3 CNN Externe Apelul disperat al mamei lui Elon Musk, privind lupta din cușcă între fiul ei și Mark Zuckerberg: "Nu încuraja acest meci!”

Apelul disperat al mamei lui Elon Musk, privind lupta din cușcă între fiul ei și Mark Zuckerberg: "Nu încuraja acest meci!”

Mama lui Elon Musk nu își dorește ca lupta în cușcă, între fiul său și Mark Zuckerberg să aibă loc. Aceasta a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare.

Apelul disperat al mamei lui Elon Musk, privind lupta din cușcă între fiul ei și Mark Zuckerberg: "Nu încuraja acest meci!”
Sursa foto: businessinsider.com
de Ioana Mircea    |    23 Iun 2023   •   17:07

Maye Musk nu vrea ca fiul ei să se lupte cu Mark Zuckerberg într-un meci în cușcă. "Nu încuraja acest meci!” a comentat ieri pe Twitter la realizatorul de podcast și cercetătorul AI Lex Fridman, adăugând două emoji-uri cu fața furioasă la postarea ei.

Fridman sugerase că va fi "pentru” un meci de jiu-jitsu Musk vs. Zuck. Elon Musk i-a răspuns hotărât lui Fridman, scriind: "Hai să facem MMA complet”.

"De fapt, am anulat lupta. Nu le-am spus încă. Dar voi continua să spun că lupta este anulată, pentru orice eventualitate", a scris mama lui Elon Muk pe Twitter.

De asemenea, ea a postat pe Twitter fiului ei, astăzi, cerându-i să renunțe după ce a propus ca lupta să aibă loc la Octagonul UFC din Vegas. "Luptă doar cu cuvinte. În fotolii. La un metru distanță Cea mai amuzantă persoană câștigă", a scris femeia.

Citește și: "Ne vedem la Octagon!" Elon Musk și Mark Zuckerberg ar fi decis să se ia la bătaie, precum adolescenții înfierbântați, pe vremuri

Deocamdată nu există o dată fixă pentru lupta pe care Elon Musk a propus-o. Chiar și așa, cotele de pariuri pentru luptă cresc, potrivit businessinsider.com.

×
Subiecte în articol: Elon Musk
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close