Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Ne vedem la Octagon!" Elon Musk și Mark Zuckerberg ar fi decis să se ia la bătaie, precum adolescenții înfierbântați, pe vremuri

"Ne vedem la Octagon!" Elon Musk și Mark Zuckerberg ar fi decis să se ia la bătaie, precum adolescenții înfierbântați, pe vremuri

Doi dintre cei mai importanți miliardari din lumea tehnologiei - Elon Musk şi Mark Zuckerberg - ar fi căzut de acord să se lupte unul cu celălalt într-o cușcă.

"Ne vedem la Octagon!" Elon Musk și Mark Zuckerberg ar fi decis să se ia la bătaie, precum adolescenții înfierbântați, pe vremuri
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   16:08

Informația privind "provocarea" lui Zuckerberg către Musk vine de la Alex Heath, editorul publicației "The Verge". 

"Am confirmat faptul că Mark Zuckerberg vorbește serios în legătură cu lupta cu Elon Musk și acum așteaptă informații", a publicat Heath pe contul său Twitter.

Punerea în scenă a continuat cu mesajul lui Elon Musk, care a specificat și o locație în care "meciul în cușcă" ar urma să se desfășoare.

Citește și: Elon Musk va implanta primul cip în creierul unui om până la finalul anului

 "Vegas Octagon", a scris Musk.

Octagon desemnează salteaua de competiție şi zona împrejmuită cu gard folosită pentru meciurile Ultimate Fighting Championship (UFC).

UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlinește 52 de ani în această lună, a continuat comentariile pe rețeaua sa socială în legătură cu ipotetica luptă.

"Am o mișcare grozavă pe care o numesc 'The Walrus' (morsa, n.r.), unde, pur şi simplu, stau deasupra adversarului meu şi nu fac nimic. Aproape niciodată nu fac exerciții fizice", a detaliat el.

Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în arte marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu, scrie BBC.

Povestea a devenit virală pe rețelele sociale, generând zeci de mii de comentarii referitoare la pronosticurile "meciului", în timp unii utilizatori au postat meme-uri, inclusiv postere false care anunță confruntarea, transmite BBC.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close