Antena 3 CNN Externe O tânără de 28 de ani a murit, după ce a urmat o procedură de umplere a buzelor. Femeia a lăsat în urmă un copil mic

O tânără de 28 de ani a murit, după ce a urmat o procedură de umplere a buzelor. Femeia a lăsat în urmă un copil mic

O tânără de doar 28 de ani din Viena, Austria, a murit, după ce şi-a făcut o procedură de umplere a buzelor, făcută de o cosmeticiană găsită pe internet. Femeia a lăsat în urmă un soț îngenunchiat de durere și un copil mic.

O tânără de 28 de ani a murit, după ce a urmat o procedură de umplere a buzelor. Femeia a lăsat în urmă un copil mic
Sursa foto: getty images
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2023   •   00:07

Dilber a plătit 180 de euro pentru o procedură de umplere a buzelor. Femeia a găsit medicul estetician pe internet și a considerat că procedura o va face să se simtă mult mai bine în pielea ei.

La scurt timp de la intervenția, femeia a început să se simtă rău și să aibă dureri de cap severe. Soţul a dus-o de urgenţă la spital, însă medicii au refuzat să o interneze, deşi ganflionii limfatici erau sever umflaţi, semn de infecţie.

”Acum, fiica noastră trebuie să crească fără mama ei, viaţa mi-a fost luată de lângă mine”, a mărturisit soţul femeii, potrivit The Sun.

Citește și: "Dacă citiți asta înseamnă că am murit". O femeie și-a anunțat moartea pe rețelele sociale

Dilber a fost trimisă acasă de medici, crezând că starea de sănătate a femeii se va îmbunătăți pe parcurs. Însă, femeia a început să se simtă și mai rău, iar pe data de 13 octombrie a fost internată la spital.

A doua zi, femeia a murit, după ce a suferit o insuficiență cardiacă, la doar două săptămâni după tratamentul cosmetic eșuat.

Membrii familiei acuză medicii de neglijență.

”Există indicii clare ale unei boli autoimune teribile. Pacienta a murit în timpul tratamentului în curs. Nu am putut face nimic pentru ea”, a declarat unul dintre medicii care au avut grijă de femeie.

Soțul femeii crede că procedura a declanșat o boală autoimună.

”Dacă există o lecție de învățat din acest curs tragic al evenimentelor, este că este periculos să faceţi tratmente cu amatori”, a mai mărturisit soțul femeii.

Medicul-șef al Spitalului Donaustadt, Regina Katzenschlager, a spus că Dilber ar fi vizitat a doua oară pe „cosmeticiana de pe Instagram” „în timp ce primea deja tratament în ambulatoriu”.

Presa internațională scrie că medicul estetician a dispărut imediat după incident.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close