Antena 3 CNN Externe Marko Attila, dat în urmărire prin Interpol. Fostul deputat apare pe lista celor mai căutaţi infractori

Marko Attila, dat în urmărire prin Interpol. Fostul deputat apare pe lista celor mai căutaţi infractori

Marko Attila, dat în urmărire prin Interpol. Fostul deputat apare pe lista celor mai căutaţi infractori
Sursa foto: Foto: interpol.int
04 Mai 2015   •   12:32

Deputatul fugar Marko Attila a fost dat în urmăririe prin Interpol şi a fost pus de Poliţia Română pe lista celor mai căutaţi infractori. O listă pe care figurează nume celebre precum Zaher Iskandarani sau Mohammad Munaf, dar şi infractori periculoşi.

Judecătorii au emis mandat de arestare în lipsă pentru Marko Attila şi este acum căutat internaţional, după ce acesta a demisionat din Parlamentul României.

Deputatul este acuzat de abuz în serviciu în dosarul despagubirilor supraevaluate de la ANRP, în care este arestat preventiv şi fostul şef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu.

Attila făcea parte din comisia ANRP care a acordat despăgubiri ilegale care au produs un prejudiciu statului român de peste 84 de milioane de euro.

În noiembrie 2014, deputatul UDMR Marko Attila a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un alt dosar privind restituirea unor imobile.

×
Subiecte în articol: Marko Attila
Parteneri
Prognoza meteo pentru iarna 2023-2024 în România
x close