Antena 3 CNN Externe Masacru în Miami. Patru oameni, împuşcaţi mortal la o petrecere de Ziua Recunoştinţei

Masacru în Miami. Patru oameni, împuşcaţi mortal la o petrecere de Ziua Recunoştinţei

Masacru în Miami. Patru oameni, împuşcaţi mortal la o petrecere de Ziua Recunoştinţei
Sursa foto: Miami
28 Noi 2009   •   11:12

În Florida, o reuniune familială de Ziua Recunoştinţei s-a încheiat printr-un adevărat masacru. Patru persoane au fost împuşcate mortal. Este vorba despre două surori gemene, dintre care una însărcinată, o fetiţă de şase ani şi o mătuşă de-a lor. Principalul suspect este fratele celor două surori ucise.

Tragedia s-a petrecut într-un orăşel paşnic de la nord de Miami, unde trăiesc şi vedete ca Michael Jordan sau Burt Reynolds. Presupusul ucigaş se afla între cei 17 invitaţi la petrecerea de Ziua Recunoştinţei din casa unui operator de televiziune. Anchetatorii nu au stabilit încă mobilul atacului criminal. Tot ce se ştie este că individul a părăsit, la un moment dat, casa, iar ceva mai târziu a revenit şi a deschis focul, mai mult sau mai puţin la întâmplare.

Patru persoane, între care cele două surori ale suspectului, au fost ucise pe loc. Printre ele, fiica de şase ani a stăpânului casei, care fusese deja trimisă la culcare. Glonţul ucigaş a găsit-o în patul ei, cu câteva zile înainte de a împlini şapte ani.

Alţi doi invitaţi au fost răniţi, iar unul dintre aceştia a fost dus la spital. Poliţia a lansat o operaţiune de mare amploare pentru găsirea suspectului, care a fugit cu maşina.

Masacrul i-a şocat pe locuitorii oraşului, convinşi, până acum, că trăiesc în deplină siguranţă. Postul de televiziune unde lucrează tatăl fetiţei ucise s-a alăturat eforturilor de căutare a suspectului şi a chemat publicul să ajute la depistarea lui.

Antena 3

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close