Antena 3 CNN Externe O mașină a intrat într-un grup de pietoni, în Polonia. Cel puțin 17 oameni au fost răniți | Șoferul a fugit de la locul accidentului

O mașină a intrat într-un grup de pietoni, în Polonia. Cel puțin 17 oameni au fost răniți | Șoferul a fugit de la locul accidentului

O mașină a intrat într-un grup de persoane în Polonia. 17 persoane au fost rănite, printre care șase copii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   18:03

O mașină a intrat într-o mulțime de oameni în orașul polonez Szczecin, rănind 17 persoane, inclusiv trei copii, iar doi dintre aceștia sunt în stare critică.

Șoferul a fugit de la locul accidentului. După ce a condus la câteva străzi, făptuitorul s-a ciocnit de un alt vehicul, apoi a fugit din nou.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit martorilor, citați de presa locală, șoferul care circula normal pe bandă, a părăsit-o brusc și a intrat pe trecerea de pietoni, după ce a traversat o intersecție pe trotuar și a lovit mai multe persoane.

Șoferul a intrat cu mașina în viteză, în oamenii care traversau în acel moment pe trecerea de pietoni.

A fugit de la locul accidentului, dar în timp ce fugea, s-a lovit frontal cu un alt autovehicul, rezultând o coliziune a patru autoturisme în urma căreia alte patru persoane au fost rănite.

Ca urmare a coliziunii, mașina în care se află bărbatul s-a oprit, iar acesta a putut fi arestat.

Făptașul este un bărbat de 33 de ani, polonez și nu se știe dacă acesta se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat că incidentul nu a fost de natură teroristă.

×
Subiecte în articol: Polonia
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close