Antena 3 CNN Externe Meciul Belgia-Suedia a fost întrerupt, după atentatul terorist de la Bruxelles! Jucătorii suedezi au refuzat să mai intre pe teren

Meciul Belgia-Suedia a fost întrerupt, după atentatul terorist de la Bruxelles! Jucătorii suedezi au refuzat să mai intre pe teren

Meciul Belgia-Suedia, din preliminariile Euro 2024, disputat la Bruxelles, a fost întrerupt, în urma atentatului din centrul capitalei belgiene.

Meciul Belgia-Suedia a fost întrerupt, după atentatul terorist de la Bruxelles! Jucătorii suedezi au refuzat să mai intre pe teren
Sursa foto: Profimedia Images/ Joel Marklund / BILDBYRĹN
de Mia Lungu    |    16 Oct 2023   •   23:44

În urma atentatului terorist din Bruxelles, meciul Belgia-Suedia, care se desfășura în capitala belgiană, a fost întrerupt.

Se pare că jucătorii suedezi au refuzat să mai intre pe teren, după pauză.

Remintim că, din primele informații, se pare că ambele victime, decedate în urma atacului, purtau tricouri de fotbal suedeze.

Citește și: Atentat terorist la Bruxelles: Un bărbat a deschis focul lângă o sinagogă și a omorât doi oameni

Belgia a ridicat alerta teroristă la cel mai înalt nivel, în condițiile în care, într-o înregistrare video difuzată pe rețelele de socializare, un bărbat a afirmat că el este atacatorul și că face parte din Statul Islamic.

"Meciul a fost suspendat la pauză din motive de securitate. Informații suplimentare vor urma în scurt timp", a anunțat UEFA, forul de conducere al fotbalului european, potrivit Reuters.

Problema autorităților, acum, este aceea că aproximativ 35.000 de suporteri trebuie să fie scoși în siguranță din stadion, în condițiile în care atacatorul este încă în libertate.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close