Antena 3 CNN Externe Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii
07 Mai 2018   •   15:45

Purtătorul de cuvânt a anunţat că după ceremonia de la Capela St. George, cuplul regal, Prinţul Harry și Meghan Markle, nu va face celebra poză de la balcon, aşa cum s-a întâmplat la nunta Prinţului William cu Kate Middleton.

În schimb, cei doi vor merge direct spre recepţia de la Frogmore House, ceea ce înseamnă că aceea va fi apariţia publică de final a cuplului, din ziua nunţii. Deşi nu au dezvăluit adevăratul motiv din spatele acestei decizii, toate indiciile fac trimitere la faptul că biserica în care se vor căsători, Capela St. George, nu deţine un balcon şi nici nu se regăseşte unul în împrejurimi.

Iată că, încă o dată, Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Fotografia nu a fost realizată doar la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William, ci şi la nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles şi nunta Reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Philip, potrivit one.ro.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle printul Harry
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close