Antena 3 CNN Externe Mesajul lui Zelenski pentru întreaga lume după ce rușii au bombardat o maternitate din Mariupol: ”Pare că vă pierdeți umanitatea”

Mesajul lui Zelenski pentru întreaga lume după ce rușii au bombardat o maternitate din Mariupol: ”Pare că vă pierdeți umanitatea”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj după ce o maternitate din Mariupol a fost bombardată de militarii ruși.

Mesajul lui Zelenski pentru întreaga lume după ce rușii au bombardat o maternitate din Mariupol: ”Pare că vă pierdeți umanitatea”
Sursa foto: Hepta & Twitter
de Adelina Miron    |    09 Mar 2022   •   18:30

„Mariupol. Atac direct al trupelor ruse asupra unei maternități. Oameni, copii sunt sub dărâmături. Atrocitate! Cât timp va mai fi lumea un complice care ignoră teroarea? Instituiți interdicția aeriană acum! Opriți crimele! Aveți putere, dar se pare că vă pierdeți umanitatea.”, a transmis Volodimir Zelenski pe Twitter.

Potrivit primelor informaţii, mai multe gravide au fost rănite în urma atacului. Consiliul municipal al orașului Mariupol, din sudul Ucrainei, acuză forțele ruse că au aruncat mai multe bombe asupra maternităţii din oraş.

„O maternitate în centrul orașului, o secție de copii și un departament de medicină internă, toate acestea au fost distruse în timpul atacului aerian rusesc.", a declarat Pavlo Kyrylenko, guvernatorul regiunii Donețk.

 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Ucraina Mariupol
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close