Antena 3 CNN Externe "În căutarea unui soț”. Metoda prin care o tânără speră să-l găsească pe bărbatul vieții sale, virală pe internet

"În căutarea unui soț”. Metoda prin care o tânără speră să-l găsească pe bărbatul vieții sale, virală pe internet

O tânără a ales o abordare neconvențională și posibil eficientă de a-şi găsi sufletul pereche, în ciuda faptului că, în era internetului, mulţi oameni caută să-şi găsească partenerul perfect prin intermediul aplicaţiilor online.

"În căutarea unui soț”. Metoda prin care o tânără speră să-l găsească pe bărbatul vieții sale, virală pe internet
Sursa foto: Captură TikTok/ karolinageits
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   12:23

Karolina Geits, o tânără de 29 de ani din New York, de profesie model, a decis să renunțe la aplicațiile de dating, considerându-le o pierdere de timp, și a adoptat o metodă inspirată din comediile romantice, relatează Daily mail.

Într-un oraș vibrant, renumit pentru străzile sale pline de viață și comunitatea multiculturală, căutarea iubirii de către această femeie a devenit o poveste captivantă.

Citeşte şi: Bilete de avion la mai puțin de doi euro | O companie aeriană a vândut bilete la preț de nimic după o eroare a aplicației

"În căutarea unui soț” 

Plictisită de neîncetata căutare virtuală, Karolina a ieșit pe străzile metropolei cu un carton în mâini pe care a scris un mesaj extrem de simplu: "În căutarea unui soț”.

Această inițiativă neobișnuită, care ar putea părea desprinsă dintr-un film, a atras atenția trecătorilor și a stârnit reacții diverse în orașul american.

Karolina a explicat gestul său drept o reacție la frustrarea generată de experiențele dezamăgitoare de pe aplicațiile de dating: "Am simțit că totul era o pierdere de timp, așa că am decis să iau situația în propriile mâini”, a spus tânăra.

Citeşte şi: O româncă a fost condamnată în Irlanda după ce a deschis opt conturi bancare | Judecătoare: "Şi-a folosit greșit inteligența"

Determinarea ei de a găsi dragostea într-un mod atât de direct și personal a surprins mulți trecători.

Deși nu se știe încă dacă această metodă neconvențională i-a adus partenerul mult visat, inițiativa sa îndrăzneață a devenit un subiect de conversație și, posibil, o inspirație pentru cei care caută dragostea departe de lumea virtuală, scrie Rotalianul.

În orice caz, povestea ei subliniază dorința umană de conexiune autentică într-o lume tot mai digitalizată.

@karolinageits I'll find him anyway ? #model #reactionvideo #viralvideo #walkingdownthestreet #peoplesreaction #reaction #paparazzi #prank #viraltiktok #viralvideo #lookingforahusband ♬ original sound - Karolina Geits

×
Subiecte în articol: metoda tanara casatorie barbat
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close