Antena 3 CNN Externe Metroul din Atena, închis după o amenințare cu bombă

Metroul din Atena, închis după o amenințare cu bombă

Staţiile de pe două dintre cele trei linii ale metroului din Atena au fost evacuate şi închise, marţi, timp de aproximativ două ore în urma unei amenințări anonime cu bombă.

Metroul din Atena, închis după o amenințare cu bombă
Sursa foto: Pexels/Kaique Rocha
de Alexandra Ionescu    |    14 Dec 2021   •   22:43

A doua și a treia linie, denumite în mod obișnuit linii roșii și albastre, merg de la Anthoupoli la Ellinko și de la Nikaia la Doukissis Plakentias și, respectiv, aeroport.

Mai exact, un apelant a raportat că explozibili au fost plasați în stațiile de metrou Monastiraki și Syntagma, care sunt de departe două dintre cele mai aglomerate stații din capitala Greciei, pline de obicei de navetiști și turiști.

După ce au fost făcute amenințările, toți călătorii au fost evacuați din cele două stații, iar liniile care le străbat au fost oprite cu promptitudine; toți cei care circulau cu trenurile au fost și ei evacuați la ordinele poliției, informează The Greek Reporter.

Amenințarea, a cărei veridicitate nu a fost încă confirmată, a provocat o supărare majoră navetiștilor din Atena, care se bazează zilnic pe sistemul de metrou rapid și eficient al orașului. Nenumărați oameni au fost lăsați să meargă pe jos sau să găsească taxiuri într-o zi foarte ploioasă.

×
Subiecte în articol: atena Grecia bomba metrou amenintare bomba
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close