Antena 3 CNN Externe Apa năvălește într-o stație de metrou din New York. Un sinistrat pe saltea pufăie din narghilea, înconjurat de ape

Apa năvălește într-o stație de metrou din New York. Un sinistrat pe saltea pufăie din narghilea, înconjurat de ape

Un "gheizer" a inundat metroul din New York City, relatează CNN. Este doar un fragment din amplul tablou al dezastrului adus peste metropola americană de ploile care au însoțit furtuna Ida.

Apa năvălește într-o stație de metrou din New York. Un sinistrat pe saltea pufăie din narghilea, înconjurat de ape
Sursa foto: cnn / Twitter @TheKendallBaker
de Adrian Iclozan    |    02 Sep 2021   •   18:17

Imaginile au fost surprinse la ieșire din stația de metrou situată în apropiere de strada 28 și  7th Avenue.

Apa a inundat peronul și calea de rulare. Steven Penchenski, care se afla printre pasagerii garniturii de metrou, spune că incidentul a survenit miercuri noaptea iar călătorii au fost evacuați.

Jurnalistul sportiv Kendall Baker, care lucrează pentru platforma Axios, publică, la rândul său, o imagine uluitoare. În mijlocul unei străzi inundate, culcat pe o saltea gonflabilă și ținând cu o mână un suport de narghilea, un bărbat pufăie, aparent insensibil la ce se întâmplă în jurul său.

"Acest bărbat a redefinit sensul cuvântului 'nepăsător'", a scris Baker, ca explicație la secvența distribuită pe Twitter. Jurnalistul nu a precizat unde au fost surprinse imaginile sau identitatea bărbatului care fumează narghilea.

Alte imagini impresionante din SUA arată distrugerile provocate de uraganul Ida în Grand Isle, Louisiana.

David Camardelle, primarul localității, a spus la CNN că localitatea insulară, lungă de 11 kilometri, a rămasă fără apă, electricitate, gaze și alimente.

În Mamaroneck, New York, salvatorii au intervenit, joi, cu bărci gonflabile pentru a-i evacua pe rezidenți în timp ce în districtul Westchester a fost declarată starea de urgență.

De asemenea, în Bridgeport, Louisiana, salvatorii au folosit bărcile pentru a ajunge la sinistrați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: metrou New York narghilea inundat inundatii Ida
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close