Antena 3 CNN Externe ''Un miros puternic de moarte şi gaz!''. O bătrână imobilizată la pat a murit de foame, după ce fiica ei a făcut stop cardiac. Au fost găsite după o lună, în Italia

''Un miros puternic de moarte şi gaz!''. O bătrână imobilizată la pat a murit de foame, după ce fiica ei a făcut stop cardiac. Au fost găsite după o lună, în Italia

O adevărată tragedie a avut loc într-o provincie din Italia, acolo unde mama şi fiica au fost găsite fără suflare în casă, după mai bine de trei săptămâni de când au murit.

''Un miros puternic de moarte şi gaz!''. O bătrână imobilizată la pat a murit de foame, după ce fiica ei a făcut stop cardiac. Au fost găsite după o lună, în Italia
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2023   •   14:05

Totul s-a întâmplat în localitatea italiană Pergine Valsugana, în provincia Trento, acolo unde autorităţile au pătruns în casa celor două, fiind alarmate de telefoanele vecinilor care nu mai suportau mirosul urât.

Bătrână și fiica acesteia erau în stare avansată de descompunere, fiind găsite după cel puţin trei săptămâni de când au murit. 

Din primele informaţii, Franca Bernabe, în vârstă de 55 de ani, a suferit un stop cardiac. Ea era singura care avea grijă de mama sa, Filomena Antonacci, în vârstă de 82 de ani.

Fiica ar fi murit în urmă cu minim trei săptămâni, iar mama acesteia şi-ar fi găsit sfârşitul după alte două săptămâni în care a stat imobilizată în pat, fără să-şi ia medicamentele zilnice sau să poată mânca.

Citeşte şi"Băiatul meu, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat, acum o fac definitiv" | Mesaj de adio lăsat de un director de şcoală, de 37 de ani, pentru copil

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vecinii au fost cei care au alertat Poliţia, pentru că nu mai suportau mirosul îngrozitor care venea din apartamentul celor două de la etajul trei al unui imobil.

''Un amestec puternic de miros de gaz și moarte'', mărturisește o vecină a femeilor. Suspiciunile celorlalți chiriași ai imobilului au fost confirmate când pompierii, împreună cu poliția locală, au intrat în cele din urmă în apartament pe o scară.

Timp de trei săptămâni, nimeni nu a mai ştiut nimic de cele două femei

Cum uşa casei era încuiată, oamenii legii exclud ipoteza implicării unor terțe persoane. 

Primele concluzii ale medicilor legişti sunt acelea că motivele morţii celor două femei ar fi naturale. 

Cel mai probabil, fiica a murit din cauza unui stop cardiac, iar mama sa, care avea probleme grave de sănătate și era imobilizată la pat, a murit două săptămâni mai târziu, probabil de foame, potrivit ladige.it.

Imobilizată la pat, bătrâna nu a putut nici să-şi mai ia medicamentele şi nu a fost nici hidratată sau hrănită.

În acele trei săptămâni, aproape o lună, nimeni nu a mers la cele două femei. Doar mirosul urât a declanșat alarma. 

Când polițiștii au intrat în apartament, fiica era căzută la pământ, iar mama sa era în dormitor. Se pare că bătrâna a căzut în timp ce încerca să se ridice, trăgând după ea toate păturile. 

×
Subiecte în articol: Italia batrana moarta foame stop cardiac
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close