Antena 3 CNN Externe Momentul în care autocarul din Veneţia plin cu oameni cade în gol de pe pod, apoi ia foc: 21 de morţi, 18 răniţi

Momentul în care autocarul din Veneţia plin cu oameni cade în gol de pe pod, apoi ia foc: 21 de morţi, 18 răniţi

A fost surprins momentul cumplit în care autocarul plin cu oameni din orașul italian Mestre, de lângă Veneția, a căzut 15 metri în gol, de pe o pasarelă rutieră, apoi a luat foc.

de Naty Badea    |    04 Oct 2023   •   13:25

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zona respectivă se vede cum autocarul, la un moment dat, nu știm încă de ce, iese de pe carosabil și se prăbușește în gol de la 15 metri. 

În urma acestei tragedii, 21 de oameni au murit, iar alți 18 sunt răniți. 

La locul accidentului au venit din nou polițiștii care fac măsurători. 

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede autocarul care merge nu cu viteză, așa cum s-a și spus inițial, nu are mai mult de 50 km/h și brusc virează, rupând parapetul respectivei străzi suspendate și cade în gol. 

Citește și: Doliu în Italia, după accidentul cumplit în care un autocar a căzut 15 metri în gol și în care au murit 21 de oameni. MAE: "Nu sunt români printre pasageri"

Imaginile dau foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo. Foarte probabil, spun anchetatorii, în acest moment, principala pistă este cea în care șoferul s-a simțit rău, a suferit un infarct și nu a mai putut controla volanul. 

Conducătorul auto intrase în tură de abia de 90 de minute, avea foarte multă experiență și era un bărbat tânăr, un italian în vârstă de 40 de ani. 

×
Subiecte în articol: autocar autocar căzut Venetia Italia
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close