Antena 3 CNN Externe O româncă a murit într-un spital din Italia, după ce a refuzat nervoasă masca de oxigen și tratamentul COVID

O româncă a murit într-un spital din Italia, după ce a refuzat nervoasă masca de oxigen și tratamentul COVID

O româncă și-a pierdut viața în Italia, răpusă de coronavirus, după ce a refuzat tratamentul medicilor și nu a acceptat nici măcar masca de oxigen.

O româncă a murit într-un spital din Italia, după ce a refuzat nervoasă masca de oxigen și tratamentul COVID
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    08 Feb 2022   •   08:21

Monica Olaru era rezidentă în localitatea italiană Luco dei Marsi, din provincia LAquila (Abruzzo). Femeia a ajuns în urmă cu câteva zile la spitalul Avezzano, după ce s-a infectat cu coronavirus, având o saturație mică. 

Odată ajunsă la spital, femeia a făcut o adevărată criză de nervi. S-a certat cu medicii și a creat multe dificultăți personalului care nu voia decât să o ajute. 

În ciuda stării grave în care se afla încă de la sosirea în unitatea medicală, Monica Olaru a refuzat tratamentul clasic anti-COVID, orice tip de medicament și chiar și masca de oxigen. 

Din păcate, pe timpul nopții, fără ajutor medical, femeia și-a pierdut viața. 

Înmormântarea Monicăi Olaru a avut loc ieri la biserica San Giovanni Battista din Luco dei Marsi, localitate în care femeia locuia de aproximativ 30 de ani, scrie marsicalive.it

×
Subiecte în articol: Monica Olaru Italia mască oxigen
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close