Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care un bărbat a ales să nu execute arestul acasă alături de soție, ci în închisoare

Motivul pentru care un bărbat a ales să nu execute arestul acasă alături de soție, ci în închisoare

Un bărbat a ales să își execute pedeapsa de arest la domiciliu, în închisoare. Acesta nu a vrut să stea în aceeași casă cu soția,

Motivul pentru care un bărbat a ales să nu execute arestul acasă alături de soție, ci în închisoare
Sursa foto: Gettyimages | zodebala
de Ioana Mircea    |    28 Feb 2023   •   16:47

"Mai bine la închisoare decât în ​​acea casă", este declarația unui italian în vârstă de 41 de ani, care a primit sentința de arest la domiciliu, Acesta a făcut o solicitare disperată către judecătorii Tribunalului din Torino în decursul acestei luni, cu speranța că își va executa pedeapsa în închisoare.

Se pare că bărbatul a recurs la acest gest  depusă de italianul în vârstă de 41 de ani pentru că soția sa i-a mărturisit că se întâlnește cu un alt bărbat. Pentru italianul de 41 de ani, acest lucru a fost insuportabil, așa că a decis ca mai bine să stea în pușcărie decât alături de soția sa în pat știind că ea mai are pe altcineva în același timp.

Citește și: Un medic s-a dat preşedintele Italiei şi a aranjat un interviu de angajare

Bărbatul a fost acuzat pentru mai multe furturi, unele dintre ele fiind din provincia Bergamo, de altfel de unde este și originar. Din fericire pentru bărbat, Tribunalul din Torino i-a acceptat cererea, iar instanța i-a trimis pe carabinieri la domiciliu să îl ia pe acesta și să îl transporte la penitenciarul Ivrea, din care se presupune că va fi eliberat vara viitoare, potrivit torinotoday.ro.

×
Subiecte în articol: Torino
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close