Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care Priscilla Presley nu s-a recăsătorit după despărțirea de Elvis: "Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată"

Motivul pentru care Priscilla Presley nu s-a recăsătorit după despărțirea de Elvis: "Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată"

Priscilla Presley a dezvăluit, într-un interviu recent, motivul pentru care a ales să nu se recăsătorească după prăbușirea mariajului cu Elvis Presley, dar și după moartea marelui artist.

Motivul pentru care Priscilla Presley nu s-a recăsătorit după despărțirea de Elvis: "Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   23:34

În timpul unui interviu acordat recent, Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, a confirmat zvonul potrivit căruia a făcut un jurământ de a nu se mai căsători niciodată cât fostul ei soț este încă viață.

Totuși, deși Elvis Presley a murit în anul 1977, Priscilla a ales să nu se recăsătorească.

"Ca să fiu sinceră, nu am vrut niciodată să mă recăsătoresc după el. Nu am avut niciodată nicio dorință. Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată", a spus ea.

Priscilla a explicat, de asemenea, și motivul pentru care Elvis a ales să nu mai aibă alți copii după ce s-a născut fiica sa, Lisa Marie Presley, în 1968.

Citește și: Craniu uman, pus la vânzare într-un magazin de vechituri din Florida. Explicația oferită de proprietar polițiștilor

"Elvis știa ca are un program foarte încărcat și s-a simțit vinovat că nu a fost atât de mult prin preajmă când Lisa era mai mică", a mai adăugat Priscilla.

Ea a vorbit, de asemenea, și despre momentul cumplit în care a fost anunțată că Elvis a murit, la vârsta de 42 de ani.

Priscilla a declarat că încă își amintește foarte bine cum managerul Joe Esposito i-a dat cumplita veste la telefon.

"Încă pot auzi cuvintele lui Joe Esposito: Cilla, Elvis a murit. Pur și simplu nu puteam să conștientizez asta, nu voiam să accept, mai ales că era încă tânăr și mai avea multe de făcut. Îmi era teamă să-i spun fetei noastre, care avea doar 9 ani la acea vreme”, a povestit actrița.

Priscilla și Elvis Presley s-au întâlnit prima dată la o petrecere în Germania, în 1959, când ea avea 14 ani, iar el 24 de ani, fiind căsătoriți din 1967 până în 1973, potrivit People.

×
Subiecte în articol: Priscilla Presley Elvis Presley
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close