Antena 3 CNN Externe Craniu uman, pus la vânzare într-un magazin de vechituri din Florida. Explicația oferită de proprietar polițiștilor

Craniu uman, pus la vânzare într-un magazin de vechituri din Florida. Explicația oferită de proprietar polițiștilor

Un craniu uman real, pus la vânzare alături de alte decorațiuni pentru Halloween, a fost descoperit într-un magazin cu vechituri din Florida.

Craniu uman, pus la vânzare într-un magazin de vechituri din Florida. Explicația oferită de proprietar polițiștilor
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   21:17

Descoperirea a fost făcută chiar de către un antropolog care a vizitat magazinul, acesta sunând imediat la Poliție.

Craniul uman era expus și pus la vânzare în secțiunea cu decorațiuni pentru Halloween a magazinului de vechituri, motiv pentru care, probabil, obiectul a trecut neobservat de mulți vizitatori.

La sosirea polițiștilor, proprietarul magazinului a susținut că acel craniu se afla într-un depozit care a fost cumpărat în urmă cu mulți ani.

Oficialii nu se grăbesc să considere acest caz unul de natură suspectă, însă biroul șerifului din Lee și medicul legist local investighează macabra descoperire.

Citește și: Uniunea Europeană cere platformei TikTok să continue eforturile împotriva dezinformării: "Am văzut schimbări în ultimele luni"

De asemenea, în luna septembrie, în Arizona, un craniu uman a fost găsit într-o cutie cu donații, care a ajuns la un magazin de caritate, potrivit CBS News.

 

×
Subiecte în articol: craniu Florida magazin Halloween
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close