Antena 3 CNN Externe Noi detalii despre accidentul tragic în care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: "A dispărut în ceaţă și apoi s-a văzut o explozie uriaşă"

Noi detalii despre accidentul tragic în care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: "A dispărut în ceaţă și apoi s-a văzut o explozie uriaşă"

Fostul jucător de baschet, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața în urma prăbușirii unui elicopter în Calabasas, California. În acel accident a murit și una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani. 

Noi detalii despre accidentul tragic în care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: "A dispărut în ceaţă și apoi s-a văzut o explozie uriaşă"
Sursa foto: foto- Instagram
de Claudia Simion    |    27 Ian 2020   •   09:52

Elicopterul s-a prăbușit duminică dimineața, la scurt timp după ce decolase de pe Aeroportul „John Wayne“ din Santa Ana. 

Martorii au povestit că elicopterul zbura foarte aproape de sol, iar la un moment dat a dispărut în ceață și ulterior s-a produs o explozie de proporții.

Declarațiile martorilor

”După zgomot, era clar că ceva nu e în regulă. Şi zbura şi foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit. A dispărut în ceaţă şi apoi s-a auzit o bubuitură şi s-a văzut o explozie uriaşă. Nimeni nu putea să supravieţuiască după aşa ceva. (...)

Pentru că elicopterul zbura foarte aproape de pământ, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Zbura foarte jos, de parcă era în căutarea unui loc de aterizare. Făcea stânga foarte încet. Era aproximativ ora 09.44am şi apoi s-a prăbuşit. Imediat, am sunat la 911”, au precizat martorii, potrivit presei americane. 


 

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant california
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close