Antena 3 CNN Externe Noi speranţe. Fotografia unei fetiţe care seamănă cu Maddie McCann, publicată pe internet

Noi speranţe. Fotografia unei fetiţe care seamănă cu Maddie McCann, publicată pe internet

Noi speranţe. Fotografia unei fetiţe care seamănă cu Maddie McCann, publicată pe internet
Sursa foto: Maddie McCann
11 Oct 2009   •   14:59

Madeleine McCann, dispărută în Portugalia acum doi ani, ar putea fi în Suedia. Poliţiştii au descoperit pe Internet o poză a unei fetiţe ce seamănă foarte mult cu Maddie. Fotografia a fost făcută la un salon auto iar detectivii cred că este chiar fetiţa dispărute, ce ar avea acum şase ani. Poliţia din Suedia este acum pe urmele ei.

Potrivit cotidianului The Sun, Fotografia a fost văzută pe Internet de mai multe persoane ce au care au recunoscut-o pe fetiţă în poză. Atât bărbia, cât şi ochii, sunt aproape identice cu cele ale lui Madeleine McCann. Poliţia din Suedia a folosit apoi un program de identificare facială şi au descoperit că cea din imagine ar putea fi chiar Maddie.

Se pare că fotografia a fost făcută la salonul auto de la Stockholm, din luna august. Mai mult, au sunat chiar şi vizitatorii prezenţi al eveniment ce au povestit că tânăra era se afla în compania unui cuplu şi că vorbea foarte bine engleza. În scurt timp a fost găsit şi fotograful ce a dezvăluit că cele două perosane care o însoţeau nu au vrut deloc să fie fotografiate. Familia McCann a fost imediat anunţată iar poliţia este acum pe urmele suspecţilor. În ajutorul autorităţilor suedeze au venit imediat cele britanice, alături de detectivii angajaţi de părinţii lui Maddie.

Nu este pentru prima dată când dispariţia lui Maddie este legată de Suedia. Potrivit The Sun, în august, o femeie necunoscută l-a întrebat pe un bărbat din Barcelona dacă a venit să-i aducă noua fiică. Întâmplarea ar fi avut loc pe un iaht din Barcelona ce se pare că tocmai venise din Suedia. Poliţia nu a reuşit nici acum să identifice ambarcaţiunea însă fotografia descoperitîă acum pare să confirme faptul că răpitorii lui Madeleine McCann sunt din Suedia.

Fetiţa avea numai patru ani când a dispărut fără urmă din Portugalia. Povestea dispariţiei ei a ţinut capul de afiş în presa din toată lumea vreme de luni bune. S-au oferit sute de mii de lire sterline recompensă pentru informaţii de spre ea, iar autorităţile din mai multe ţări, dar şi sute de investigatori particulari au încercat să-i dea de urmă, fără succes pănă acum.

Antena 3

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close