Antena 3 CNN Externe Gestul făcut de Djokovic când a aflat că tenismenul ucrainean Stakhovsky s-a înrolat în armată

Gestul făcut de Djokovic când a aflat că tenismenul ucrainean Stakhovsky s-a înrolat în armată

Novak Djokovic s-a oferit să trimită bani sau orice alt sprijin de care e nevoie fostului jucător de tenis Sergiy Stakhovsky, care s-a înrolat în armata de rezervă a țării sale, în contextul invaziei ruse în Ucraina.

Gestul făcut de Djokovic când a aflat că tenismenul ucrainean Stakhovsky s-a înrolat în armată
Sursa foto: Getty Images/ Clive Brunskill
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2022   •   15:37

Stakhovsky, care a câștigat patru titluri ATP și a obținut o victorie surprinzătoare în fața lui Roger Federer, în turul doi la Wimbledon în 2013, s-a înrolat luna trecută în armata de rezervă a Ucrainei, deşi nu are experiență militară.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a postat pe Instagram o captură de ecran a conversației sale cu Djokovic prin WhatsApp, în care sârbul, numărul doi mondial, l-a întrebat despre situația sa și şi-a exprima speranța că lucrurile se vor liniști.

"Te rog să-mi spui care ar fi cea mai bună adresă pentru a trimite ajutor... ajutor financiar, orice alt ajutor de asemenea", a spus Djokovic în mesajul adresat lui Stakhovsky.

Stakhovsky a postat la rândul său pe Instagram că Ucraina este recunoscătoare pentru oferta de sprijin făcută de Djokovic.

Manifestaţie pentru susţinerea lui Putin, în Serbia: "Gata să luptăm pentru Rusia, dacă ne-o cere. Ne-a ocrotit mereu"

Adunarea a fost organizată de grupări de extremă dreapta, printre care și Patrula Poporului, sub sloganul "Rusia și Serbia sunt frați pentru totdeauna", informează ziarul sârb danas.rs.

Mii de persoane care purtau steaguri sârbe, ruse și belaruse au participat la protest, iar la începutul mitingului s-au auzit imnurile Serbiei și Rusiei lui Vladimir Putin, care a început invazia militară în Ucraina pe 24 februarie.

Manifestanţii au spus că scopul protestului este în sprijinul poporului rus, de "a supravieţui pe vatra sa veche de secole"

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close