Antena 3 CNN Externe O actriţă celebră face acuzații grave: „Am fost abuzată şi m-am simţit mizerabil”

O actriţă celebră face acuzații grave: „Am fost abuzată şi m-am simţit mizerabil”

O actriţă celebră face acuzații grave: „Am fost abuzată şi m-am simţit mizerabil”
Sursa foto: Foto: Facebook/Horror 365
27 Oct 2017   •   09:43

Actrița Natassia Malthe, în vârstă 43 de ani, a povestit o scenă îngrozitoare petrecută la un hotel de fiţă din Londra, după premiile BAFTA din 2008.

Ea a organizat o conferinţă de presă, la New York, în care a vrut să povestească scena de coşmar din 2008, când a fost violată în camera ei de hotel de mogulul Harvey Weinstein, potrivit itv.com.

Natassia a povestit că s-a trezit în miez de noapte cu Harvey la uşă. „Lovea puternic şi ţipa din toţi rărunchii: Natassia Malthe, deschide uşa! Sunt eu Harvey Weinstein! M-am simţit umilită şi am fost şocată pentru că eram convinsă că toată lumea va bârfi că am o relaţie cu şeful de la Miramax şi că obişnuiesc să îmi obţin rolurile făcând sex cu producătorii.

Odată intrat în cameră, Weinstein a început să se dezbrace şi să se masturbeze. Îmi explica simplu şi sec cu câte actriţe celebre a făcut sex şi că, dacă mă culc cu el, va avea grijă să mă distribuie într-un film alături de actriţe de top.

Mi-a explicat că multe au ajuns celebre doar pentru că s-au culcat cu el. Era scârbos! A sărit apoi pe mine, m-a trântit pe pat şi a smuls rochia de pe mine. Mi-a dat jos şi lenjeria intimă şi oricât m-am zbătut nu a înţeles că trebuie să se oprească. Am făcut sex fără prezervativ. Am fost abuzată şi m-am simţit mizerabil”, a povestit actriţa.

 

 

×
Subiecte în articol: actriţă abuz viol
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close