Antena 3 CNN Externe Momente terifiante pentru o bătrână care a primit o factură la apă în valoare de 62.000 de euro

Momente terifiante pentru o bătrână care a primit o factură la apă în valoare de 62.000 de euro

La puțin timp după ce o femeie de 88 de ani a murit după ce a primit o factură de 15.000 de euro, care s-a dovedit a fi greșită, o alta a primit o factură la apă de 62.000 de euro.

Momente terifiante pentru o bătrână care a primit o factură la apă în valoare de 62.000 de euro
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2024   •   17:55

Caz similar cu cel petrecut în urmă cu câteva zile la Camporosso, Imperia, dar cu un epilog mai puțin dramatic. O femeie în vârstă care locuiește într-o comună din Molise a primit o factură de apă de 62.044,94 de euro, anunță ANSA.

După un moment de nedumerire, femeia nu s-a descurajat și s-a adresat unei firme de avocatură. În Camporosso, în decembrie anul trecut, o femeie în vârstă de 88 de ani s-a simțit rău după ce a primit o factură de 15.000 de euro - care s-a dovedit a fi greșită - și a murit câteva săptămâni mai târziu.

Citește și: Cele două românce găsite moarte în Italia erau cele mai bune prietene şi au fost ucise în două case diferite

Între timp, Massimo Saluppo, președintele consiliului de administrație al societății care gestionează serviciul de apă în Italia, și-a cerut scuze "pentru neplăcerile provocate utilizatorului" din cauza "facturării incorecte cauzate de o transcriere inexactă a citirii" și că "odată cu sosirea contoarelor inteligente" aceste probleme vor fi depășite.

×
Subiecte în articol: suma uriasa factura apa
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close